Östersunds kommun

Socialsekreterare område Försörjning

Vi söker 1 vikarie på heltid under perioden snarast - 2021-08-31, med eventuell förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Område Försörjning är det område inom Social- och arbetsmarknadsförvaltningen som handlägger försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd. I området finns fyra arbetsgrupper; två team för personer över 25 år, ett team för unga vuxna (18 - 25 år) samt ett team som tar emot nybesök. Inom området finns även budget- och skuldrådgivare samt handläggare för dödsboanmälningar.


Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utreda ansökningar om ekonomiskt bistånd och följa upp insatser för den enskilde. Samarbete med andra angränsande verksamheter är en viktig del av arbetet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen med erfarenhet inom socialtjänstområdet. Du tycker om att möta människor i olika situationer och du har förmåga att se individens behov. Du ansvarar för att handläggning sker på ett rättssäkert sätt. Du har god förmåga att samarbeta såväl internt inom förvaltningen som externt med samarbetspartners.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.


Upplysningar
enhetschef
Kajsa Sundell
063-144193

facklig representant Akademikerförbundet SSR
Erika Olsson
063-14 31 13

facklig representant Vision
Therese Hedman
063-14 43 84

Sista ansökningsdag
2020-09-25Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 september

Kategorier : Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Socialsekreterare område Försörjning