Östersunds kommun

Slöjdlärare till Lillsjöskolan

Tillsvidareanställning 100% alternativt två tjänster 50% beroende på behörighet med tillträde höstterminen 2022.

 

Lillsjöskolan som ligger i Odensala i Östersund söker en slöjdlärare. Tidigare slöjdlärare har haft undervisning i båda slöjdarterna. Vi söker slöjdlärare för såväl txt slöjd som t/m slöjd på 50% vardera alternativt en slöjdlärare på 100% med behörighet i båda. Lillsjöskolan är en F-6 skola som är tvåparallellig och har ca 320 elever. Du kommer att tillhöra arbetslag mellanstadiet och ha ett nära samarbeta med lärarkollegorna där. From läsåret 23-24, så kommer Lillsjöskolan flytta och bli en del av nya Odensalaskolan F-9, som just nu byggs och renoveras vid nuvarande Storsjöskolan.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare för undervisning i ämnet slöjd åk 3-6.

 

Kvalifikationer

Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare,rekryteringssajter och liknande.

 

 

Upplysningar

rektor

Lars-Ivar Hansson

070-2747334

 

facklig representant Lärarförbundet

Kontakta rekryterande chef

 

facklig representant Lärarnas Riksförbund

Kontakta rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2022-05-21

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Slöjdlärare till Lillsjöskolan