Östersunds kommun

Sjuksköterska? Välkommen till oss på Slåttergården!

Tillsvidare. Tjänstgöringsgrad 75% med möjlighet till utökning upp till 100% inom förvaltningen.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Vilka är vi?

Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon med plats för 22 boende.

 

Det är en liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde. Vårt team består av: Enhetschef, SSK, AT, FT, Undersköterskor/Vårdbiträden och resursanställd personal. I anställningen ingår olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter etc via vår förmånsportal Fördel Östersund.

 

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa med medborgaren i centrum. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser.

 

I arbetet ingår att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal samt handleda SSK-studenter. Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete där kvalitetsregister som bl.a. Palliativa registret, Senior Alert och BPSD kommer att ligga till grund. Du arbetar i nära samarbete med din sjuksköterskekollega på en gemensam expedition.

 

Arbetstiden är kl: 7-16 Må-Fre (inklusive vissa lätthelger) samt helgtjänstgöring var 6:e helg inom kommunens helgorganisation. Inlagt i schemat är också en dag avsatt för kompetensutveckling var 6:e vecka. Kurser och utbildningar som erbjuds är bl.a. BPSD, regionens primärvårdsdagar, grundläggande brandskydd, HLR m.m. samt diverse föreläsningar med innehåll som är relevant för professionen. Varje år håller enheten 2 planeringsdagar för hela personalgruppen och APT hålls var 6:e vecka. Varje Torsdag EM är det rond med läkare från HC.

 

 

Vem är du?

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg av äldre, är drivande i att handleda personal och implementera ny kunskap samt driva utvecklingsarbete i syftet att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra boende.

 

Du är legitimerad sjuksköterska. Du har dessutom ett stort intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad och flexibel samt har god samarbetsförmåga.

 

Du är trygg med att arbeta självständigt, van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har ett bra bemötande. Önskvärt är god datavana och erfarenhet av att dokumentera i olika verksamhetssystem (Heroma, Procapita, Cosmic Link etc).

 

Stor vikt kommer att läggas vid tidigare erfarenhet och personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Iréne Olander enhetschef 063-14 43 99

Lizette Flemström och Mariele Isberg sjuksköterskor 063-14 31 18

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-28

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 november

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterska? Välkommen till oss på Slåttergården!