Östersunds kommun

Sjuksköterska till Fältvägen särskilt boende

Tillsvidare 75 % med möjlighet till utökning till 100 %

Tillträde enligt överenskommelse

 

Vår vision är att bygga upp en högre grundbemanning av sjuksköterskor för att tillsammans med övrig vårdpersonal arbeta i ett nära team med och för våra medborgare samt själva täcka frånvaro inom enheten. Därför är vårt behov 1 ny sjuksköterska med placering på Fältvägen säbo som består av 35 lägenheter.

 

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa med den boende i centrum. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt är en resurs för den boende inför dennes framtidsplanering.

 

Du arbetar i team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef. I arbetet ingår att handleda omvårdnadspersonal, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal samt handleda studenter. Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete där kvalitetsregister som t.ex. Palliativa registret, Senior Alert och BPSD kommer att ligga till grund.

 

Arbetstiden är dagtid samt helgtjänstgöring var 6:e helg inom kommunens helgorganisation.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i att handleda personal, implementera ny kunskap och driva utvecklingsarbete i syftet att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra boende.

 

Givetvis är du legitimerad sjuksköterska, har kunskap om personers behov och resurser. Det är bra om du har erfarenhet av vård inom olika områden. Du har dessutom ett stort intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, samt flexibel. Du är van att arbeta självständigt, van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har ett bra bemötande.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

 

Krav

Körkort för personbil krävs.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Jens Hansson enhetschef 063-14 02 71

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-01-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterska till Fältvägen särskilt boende