Östersunds kommun

Samordnare för bilpool Fordonsenheten

Vi behöver förstärka vår organisation med en samordnare till kommunens personbilsservice/bilpool. Du kommer att ingå i den enhet i Teknisk Förvaltning som heter Fordonsenheten. Vi är idag ca 25 anställda och ansvarar för merparten av kommunens tunga transporter, personbilar, och verkstad. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar, utvecklar din kompetens inom många olika områden

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara över kommunens bilpooler som i dagsläget består av cirka 70st bilar. Du kommer jobba både administrativt och fysiskt med allt från tvätt och städ av bilar, enklare servicearbete och kundkontakter. En stor del av arbetet innebär datahantering i olika program som hanterar bilbokningar, statistikuppföljningar och debiteringar m,m. Du kommer även att bli delaktig i ett införande av personaltransporter samt medverka i alla övriga förekommande arbetsuppgifter på enheten.

 

Kvalifikationer

Körkortsbehörighet, B erfodras

Flytande svenska i tal och skrift erfodras

Datorvana erfodras

Erfarenhet från service/verkstadsarbete erfodras

Du skall vara serviceinriktad och kundfokuserad.

 

Vi letar efter en person som har förmåga att ta ansvar, initiera och behålla goda relationer så stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju Vi önskar att du anger löneanspråk.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar

 

enhetschef

Ulf Löfvenberg

070-528 29 99

070-5282999

facklig representant Kommunal

Tore Breivik

070-348 45 743

samordnare

Bertove Andfjäll

063-14 31 67

072-2345349

 

Sista ansökningsdag

2023-10-01

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 september

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Samordnare för bilpool Fordonsenheten