Boliden

Arbetsledare Underhållsförråd Anrikningsverket

Boliden Area Mill

Full time

JOB_003118

 

Vi påverkar gruvindustrin och hittar nya ansvarsfulla sätt att jobba för en hållbar anrikning av metaller. Vill du utvecklas och jobba med människor, logistik och service? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

 

 

Förvandla dina idéer till verklighet

Vi söker dig som vill växa med nya utmaningar, leda och samarbeta med ett tight team av medarbetare och förbättra förrådshållningen för Anrikningsverket. Som arbetsledare ser du till teamets kompetensförsörjning och arbete med hälsa, miljö och säkerhet. Du får förtroende att bedriva förrådsverksamheten på ett effektivt sätt vilket inkluderar många intressanta områden. Som exempelvis driftsäkerhet, kontakter med interna kunder och externa leverantörer, optimering av förrådshållning, uppföljning av reservdelsbehov, ekonomi och inköp av artiklar för den dagliga verksamheten i anläggningen. Det är ett varierat uppdrag där du bygger relationer och skapar förutsättningar för verksamheten.

 

Du behöver personliga egenskaper som passar för uppdraget, gymnasiekompetens, kunna kommunicera på svenska och engelska och ha körkort för personbil. Det är meriterande med utbildning i förrådshållning för underhåll, systemvana och erfarenhet av liknande uppgifter. Med oss får du vara en del av ett större sammanhang med en företagskultur att vara stolt över, möjligheter till kompetensutveckling och förmånliga medarbetarerbjudanden.

 

 

Låter det intressant?

Kontakta gärna mig så berättar jag mer, Ronny Brännström på 0910-77 45 48 eller Ronny.Brannstrom@boliden.com. Facklig information får du av Scott Gordon, SACO, 070-612 99 47, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09. Läs mer om Bolidenområdet och Anrikningsverket här.

 

Välkommen med din ansökan

Vi tar emot din ansökan till och med söndag 9 oktober via vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Jobba på Boliden och behandlar den enligt GDPR. Skicka gärna in din ansökan i god tid då rekrytering kan ske löpande. Frågor om din ansökan besvaras av Terese Lindholm, Talent Acquisition Partner på 070-508 69 43 eller terese.lindholm@boliden.com.

 

Nyfiken på att flytta eller pendla hit?

Boliden ligger i Skellefteå kommun med naturen runt hörnet. Här erbjuds du upplevelser, stöd och omsorg och ett utvecklande näringsliv. På pendlingsavstånd från Boliden ligger kommunens centralort Skellefteå, en stad som växer och vill vara en hållbar plats för en bättre vardag. Mångsidighet och korta avstånd underlättar livspusslet. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig hit att vidga dina vyer och hitta livskvalitet.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 15 september

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Underhållsförråd Anrikningsverket