Östersunds kommun

Psykolog till Enheten Stöd & Service som arbetar med bla Verksamhetsstöd

Välkommen att söka tjänst som psykolog 100 % i vårt engagerade och glada team för verksamhetsstöd! Hos oss hittar du kollegor som jobbar målmedvetet och med hjärtat för att skapa god arbetssituation för personalen i verksamheterna och därmed gott bemötande till medborgarna med funktionsvariation. Det är också en väl etablerad verksamhet med välfungerande kommunikationer och förtroende mellan enhetschefer, personal och teamet även om det efter en tids omorganisationer nu finns ett visst behov av att etablera nya rutiner för arbetet.

 

 

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften för psykologen är att ge verksamhetsstöd, (utbildningar och handledning) och att vara tillgänglig som kunskapsstöd för kommunens personal i arbetet med medborgare som har funktionshinder. Verksamhetsstödet ger du tillsammans med ett team bestående av socionom, logoped, specialpedagog och psykolog. Det finns även ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktssköterskor.

 

Du kommer tillsammans med kollegan på teamet ha ansvar för att planera och utföra utbildningar och annan kompetensutveckling samt handledning och andra typer av insatser för de anställda inom sektor funktionshinder.

 

 

Arbetstid

Måndag - fredag, 8-17, årsarbetstid.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker skall vara legitimerad psykolog och gärna ha goda kunskaper om funktionsvariation. Det är en fördel om du är van vid att uttrycka dina kunskaper på ett tillgängligt och tydligt sätt som blir enkelt att tillämpa i verksamheterna.

Tidigare erfarenhet inom habilitering eller från annat tvärprofessionellt arbete är meriterande.

 

Erfarenhet av kommunens verksamhetssystem samt erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för anses också meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt intresse för att arbeta i team och med de medborgare vi är till för.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Lena Bergstrand, enhetschef 063- 14 45 43

Cecilia Henricsson, psykolog 063-14 30 32

Peter Leiler, facklig representant Psykologförbundet  063-14 34 15

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-06-14

 

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 29 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Rehabilitering Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Psykolog till Enheten Stöd & Service som arbetar med bla Verksamhetsstöd