Östersunds kommun

Personal till Lovskola

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Läser du till lärare eller har arbetat som lärare och vill göra en insats för våra elever under sommaren? Barn- och utbildningsförvaltningen, Östersunds kommun söker just nu personal till Lovskola. Har du möjlighet och engagemanget att hjälpa till?

 

Östersunds kommun har som mål att alla elever ska gå ut årskurs 9 och vara behöriga att söka ett nationellt program på gymnasiet. Vår erfarenhet är att lovskola är ett bra sätt för eleverna att få extra hjälp, tid och möjlighet att nå målen.

 

Under veckorna 25 och 26 kommer Östersunds kommun att erbjuda lovskola för elever i årskurs 8 och 9. Lovskola kommer att bedrivas på skolorna Parkskolan samt Torvallaskolan.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med andra lärare planera och genomföra undervisningen under lovskolan. De ämnen som erbjuds är matematik, engelska, svenska som andraspråk samt engelska. Beroende på vilken kompetens och erfarenhet du har kommer avgöra vilket ansvar i arbetsuppgifter du kommer få/ta.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i något eller några av ämnena eller dig som läser till lärare och läst kurser i något eller några av ämnena som ges på lovskolan. Vi riktar annonsen även till dig som lämnat arbetslivet och kanske vill komma tillbaka och göra en insats.

 

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Joakim Bergman 063-144930 på barn- och utbildningsförvaltningen.

 

Upplysningar

 

Sista ansökningsdag

2024-05-19

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Personal till Lovskola