Östersunds kommun

Musiklärare Bringåsens och Häggenås skolor

50 % tillsvidareanställning. Undervisningsdagar: i nuläget måndag och tisdag. Tillträde 15 augusti 2023.

Häggenås skola är en skola med årskurserna F-6. Skolan är belägen ca 3,5 mil norr om Östersund. I Häggenås skola går i nuläget 84 elever. Huvuddelen av eleverna går i åldersblandade klasser om flera årskurser. Antalet elever växer sakta och det planeras en ombyggnad av skolan med start i mitten av 2025 till en ny modernare skola.

 

Bringåsens skola är en skola med årskurserna F-6, belägen ca 1,5 mil norr om Östersund. Skolan har i nuläget 67 elever. Huvuddelen av eleverna går i åldersblandade klasser om 2-3 årskurser. Eleverna har tillgång till en fantastisk utemiljö intill skolan och vi ser det som naturligt att eleverna får god möjlighet till rörelse under hela skoldagen.

 

Arbetsuppgifter

Undervisa i musik på ovan nämnda skolor, en dag/skola, i årskurs F-6. Dessutom ingår det i arbetsuppgifterna att t.ex. organisera avslutningar och vara del i temadagar.

 

Kvalifikationer

Musiklärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning i musik är meriterande samt goda färdigheter i att själv utöva musik.

 

Du är ansvarstagande, flexibel och engagerad. Du är hängiven uppdraget att arbeta med barn. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmågan att anpassa dig efter andras kunskapsnivå och är ödmjuk inför de situationer du möter. Du har en god förmåga att planera din verksamhet tillsammans med andra utifrån bl.a. läroplanens intentioner, driva projekt inom skolans verksamhet, ta egna initiativ samt har en god kommunikativ förmåga.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Mikael From

073-2732481

facklig representant Sveriges lärare

Britt Inger Söderholm, Häggenås skola

facklig representant Sveriges lärare

Tove Johansson, Bringåsens skola

 

Sista ansökningsdag

2023-06-11

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Musiklärare Bringåsens och Häggenås skolor