Östersunds kommun

Livsmedelsinspektör

Heltid, tillsvidare med start enligt överenskommelse.
 
Livsmedelsgruppen på Miljö och hälsa i Östersund söker en medarbetare!
 
Miljö och hälsa är en av fyra avdelningar på samhällsbyggnadsförvaltningen. Vårt kontor ligger i centrala Östersund i direkt närhet till gång- och cykelvägar, buss och tåg. Avdelningen Miljö och hälsa består av ca 20 medarbetare, varav fem ingår i livsmedelsgruppen och ansvarar för livsmedelskontrollen i kommunen. Resterande medarbetare har i uppdrag att driva tillsyn inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt att arbeta med kommunens strategiska klimat- och miljöfrågor.
 

Arbetsuppgifter

Arbetsgruppens inspektörer har olika bakgrund och erfarenheter vilket ger stora möjligheter. 

Gruppen arbetar mest med livsmedelskontroll hos våra företag och andra aktörer, vilket även innefattar dricksvattenanläggningar. Större delen av livsmedelskontrollen bedrivs i projektform där ansvarig inspektör tar fram projektplan och utför kontroller. Arbetet följs upp tillsammans med gruppens samordnare. 

I arbetsuppgifterna ingår även att hantera inkommande ärenden så som rådgivning, registreringar, misstänkta matförgiftningar och klagomål. I Östersund är arbetet som livsmedelsinspektör flexibelt och det finns stora möjligheter att styra över hur du lägger upp ditt arbete.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill ingå i ett trivsamt och engagerat team. Du är positiv, driven och trivs i mötet med andra människor. Du har högskoleutbildning med inriktning mot livsmedelskontroll eller annan utbildning som tillsammans med erfarenhet kan bedömas som likvärdig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Att du har datorvana och B-körkort är nödvändigt. 

Sök så fort som möjligt om du är intresserad. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden!
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Ann-Charlotte Skoog Miljöchef tfn 063-14 33 11
Glenn Ålund Facklig representant Vision tfn 063-14 33 02
Kristina Tajani Facklig representant Naturvetarna tfn 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-06-25Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 18 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Juridik Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Livsmedelsinspektör