Östersunds kommun

Lärare/Resurslärare/Förskollärare F-3 Tavelbäcksskolan

Vi söker Lärare/Resurslärare/Förskollärare i förskoleklass till åk F-3 för tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2018.

 

Tavelbäcksskolan är en F-5-skola som ligger i Odensala, bara ett par km utanför Östersunds centrum. Skolan har en ute- och äventyrsprofil där fritidspedagoger, lärare och förskollärare samarbetar med att erbjuda barnen olika äventyr genom åren i skolan, vilket också innebär lärande i skolämnena på ett aktivt sätt. Skolan ligger i en fantastisk miljö för utomhusaktiviteter och för rörelse. Både skog- och friluftsområden ligger med gångavstånd från skolan.

 

Skolan är en övningsskola och tar kontinuerligt in lärarstudenter. Vi jobbar med att utveckla den digitala tekniken i lärandet för ökad tillgänglighet med bl.a. bildstöd, Classroom och ASL i förskoleklass och årskurs 1. Vi kompetensutvecklar oss inom språkutvecklande arbetssätt och specialpedagogisk kompetens med avseende på det kompensatoriska uppdraget.

 

Tavelbäcksskolans fritidshem deltar i ett samarbete med Jämtlands gymnasium och Skidförbundet och arrangerar skidlek på fritids under vintern. Tavelbäcksskolan kommer också att vara medarrangör till fritidshemsmässan!

 

Vill du vara med att jobba på en utvecklingsinriktad skola?

 

Arbetsuppgifter

I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare och/eller förskollärare och har god kunskap om skolans styrdokument. Du har ett genuint intresse för barnens lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållnings¬sätt och bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Hör gärna av dig till rektor Anne Karlstedt om du har frågor. Du når henne på telefon 063/14 34 54,

070/667 52 60 eller e-post anne.karlstedt@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-22

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare/Resurslärare/Förskollärare F-3 Tavelbäcksskolan