Östersunds kommun

Lärare Trä- och metallslöjd Vallaskolan

Vikariat på deltid 85 % under vårterminen 2020 med tillträde 7 januari 2020. Fördelning med 60 % för Vallaskolans elever och 25 % för Arnljotskolans. All undervisning sker på Vallaskolan.

 

Vallaskolan är en treparallellig F-9 skola på Frösön med ca 690 elever. Skolan ligger vackert belägen på Frösön med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Vallaskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Vi har stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Vårt nuvarande utvecklingsområde fokuserar på lärmiljö och kollegialt lärande.

 

På vår skola omges du av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga förväntningar på varandra. Ett gott samarbetsklimat kännetecknar Vallaskolan.

 

Vi trivs tillsammans!

 

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i ämnet träslöjd, främst i åk 3-6. En dag i veckan har vi besök av årskurs-3 elever från Arnljotskolan. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för undervisningen och skolan.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i slöjd.
 
Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär i din undervisning. Du kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och har ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Vidare fångar och stimulerar du elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Peder Söderman rektor 063-14 38 28 eller 070-244 52 11

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-12-16 – Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker fortlöpande under ansökningstiden!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 december

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Trä- och metallslöjd Vallaskolan