Östersunds kommun

Lärare SO-ämnen/Svenska Kastalskolan

Visstidsanställning på 50-100 % under höstterminen 2018, med eventuell förlängning. Tillträde snarast.

 

Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 4 - 9. På skolan finns också en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring mer mera. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Ipads eller Chromebooks via platt-formen Classroom. Det finns ett digitalt läromedel på skolan. Skolan har även genomgått en intern fortbildning i formativbedömning. Under läsåret som gått har vi också arbetat med förmågor och språkutvecklande arbetssätt. Något som vi till läsåret 18/19 kommer att fördjupa oss i.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta med oss under höstterminen med eventuell förlängning under vårterminen. Du kommer att undervisa i SO-ämnen och Svenska i årskurserna 6-9. Det kan också bli aktuellt med ett klassföreståndarskap.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation och behörighet i aktuella ämnen och årskurser. Du arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätta att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maria Landqvist rektor 072-588 31 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-26


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare SO-ämnen/Svenska Kastalskolan