Östersunds kommun

Lärare modersmål - Nederländska

Omfattning: 5-7 timmar per vecka
 
Arbetsuppgifter

Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsutbildning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola samt modersmålsstöd i förskola och förskoleklass. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu att söka utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se)
 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand behöriga lärare. Dina meriterande kunskaper i svenska språket ska vara på lägst grundsvenskanivå alternativt påbörjade studier i gymnasiesvenska. För tjänst som lärare med inriktning modersmål och studiehandledning på modersmålet krävs svensk lärarexamen. Dina färdigheter i det sökta språket ska vara på modersmålsnivå. Skolgång i både hemlandet och Sverige är meriterande.
 
Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 
Vi kommer att påbörja intervjuer under ansökningstidens gång
 

Kontaktpersoner

Irja Wall samordnare 063-14 32 88
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag

2019-12-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 november

Kategorier : Modersmålslärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare modersmål - Nederländska