Östersunds kommun

Lärare i textilslöjd till Treälvsskolan

Tjänsten är tillsivdare på 100% tillräde enligt överenskommelse

 

Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 370 elever med tillhörande fritidshem och fritidsgård. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns även idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i textilslöjd ansvarar du för undervisningen inom ämnet genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ansvarar även för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i skolan. I ämnet är det viktigt att ha ett tydligt säkerhetstänk och anpassa miljön till grupperna och du samarbetar med andra kollegor inom slöjdämnet. Du kommer tillsammans med ditt arbetslag arbeta kollegialt kring planering, utvärdering/uppföljning och elevernas pedagogiska och sociala utveckling i stort. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

 

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i grundskola. Vi söker dig som har ett tydligt och starkt ledarskap i klassrummet och förmågan att fånga och inspirera gruppen du undervisar. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen och stödja elever i deras lärandeprocess.

 

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Malin Tuuliainen

076-100 79 86

biträdande rektor

Erika Dahlqvist

072-238 45 94

 

Sista ansökningsdag

2022-10-06

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 september

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i textilslöjd till Treälvsskolan