Östersunds kommun

Lärare i svenska, svenska som andraspråk och engelska till Lugnviksskola

Tillsvidareanställninga med tillträde vårterminen 2022. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Östersunds kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

 

Vi söker nu en lärare i svenska, svenska som andraspråk och engelska till Lugnviksskolan. Hösten 2021 har Lugnviksskolans elever och personal flyttat till Odenslundsskolan (Åk F-3) och till Blomstergården (Åk 4-9) I samband med detta så påbörjas även en om- och nybyggnation av "nya" Lugnviksskolan där vår nya skola kommer att bli en av kommunens modernaste. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Lugnviksskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Vill du vara en del av oss?

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

 

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt grundskolans läroplan. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring elevens utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till elev, föräldrar och arbetskamrater.

 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i Svenska, svenska som andraspråk och engelska. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

 

Som person önskar vi att du är:

-förtroendeingivande och stabil

-bra i ditt bemötande -relationsbyggare

-nyfiken och positiv

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Håkan Olofsson

072-2156406

 

biträdande rektor

Cecilia Ringfelter

072 - 236 59 53

 

facklig representant Lärarförbundet

Andreas Gustavsson

070-5539373

 

Sista ansökningsdag

2021-12-10

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik SFI-lärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i svenska, svenska som andraspråk och engelska till Lugnviksskola