Östersunds kommun

Lärare i matematik och no/teknik till Parkskolan

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Parkskolan är en kommunal skola, som omfattar årskurserna 4-9 samt fritidsverksamhet för åk 4-6. Skolan har nu renoverade befintliga lokaler och nybyggda lokaler för de yngre årskurserna. Totalt går det drygt 300 elever på skolan. Skolan ligger på ett bekvämt gångavstånd från Östersunds centrum och angränsar till ett parkliknande område

 

Arbetsuppgifter

Vi på Parkskolan arbetar dagligen med att utveckla vår verksamhet och det gör vi bland annat genom vårt kollegiala lärande och ett relationellt ledarskap.

 

Vi söker nu Dig som har ett gott bemötande och ett stort engagemang för eleverna och vill göra skillnad i vardagen!

 

Undervisning i matematik och no/teknik i årskurserna 7-8, samt delat handledarskap i klass. Färdig läsårsplanering finns att utgå ifrån i samtliga ämnen.

 

Du kommer arbeta med kollegor med bred kompetens där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare och har lärarlegitimation. Du har behörighet för undervisning i aktuella ämnen och årskurser. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetat som lärare.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänst kan komma att göras innan sista ansökningsdatum.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Anette Lööf

063-14 34 71

biträdande rektor

Sandra Göransson

063-143500

administratör

Linda Laretei-Jönsson

063-14 34 70

 

Sista ansökningsdag

2023-09-24

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 8 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 september

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i matematik och no/teknik till Parkskolan