Östersunds kommun

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Odenslundsskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-01-07 eller enligt överenskommelse.

 

Östersunds kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Skolan är en liten F-5 skola som ligger i centrala Östersund med en klass per årskurs. Skolan har ca 140 elever varav ca 80 av dem går på fritids. För eleverna som går i åk 4-5 erbjuds fritidsklubb. Skolan består av två arbetslag där både fritidspedagoger och lärare ingår. Detta för att få en så god samverkan mellan skolan och fritidshemmet som möjligt.

 

Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att samverka med skolan så att eleverna upplever en helhet mellan skola och fritidshem. Du bidrar till att eleverna får en kreativ, inspirerande och utmanande fritidsvistelse med goda kamratrelationer, socialt samspel och kompetens för framtiden. Du planerar, dokumenterar och utvärderar verksamheten tillsammans med dina kollegor.

 

 

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid att du är kreativ och påhittig och har kännedom om de skrivningar som finns om fritidshemmet i Läroplanen. Du har förmåga att ta ansvar och driva verksamheten framåt. God samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever är en förutsättning. Vidare är du en flexibel person som finns till för alla elever på skolan och du tar ett helhetsansvar för elevernas skoldag och medverkar till trivsel och samhörighet. Du har utbildning och erfarenhet av att jobba med elever på fritidshemmet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

 

 

Kontaktpersoner

Anna Nilsson biträdande rektor 063-14 35 00

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-23

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 18 november

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Odenslundsskolan