Östersunds kommun

Lärare i fritidshem till Tavelbäcksskolan

2 tjänster 50-60% till Tavelbäcksskolans fritidshem under lå 21-22. Tillträde 23 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Östersunds växer och utvecklas! Med närheten till fjäll och storslagen natur attraherar Östersund ständigt nya invånare. Kommunen som arbetsgivare har drygt 5 600 medarbetare i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

Som lärare i fritidshemmet i Östersunds kommun arbetar du främst med våra yngre medborgare. Du är en viktig person i elevernas lärande och utveckling genom att väcka deras nyfikenhet och lust till ny kunskap.

Tavelbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem i område Odensala. Till hösten kommer ca 260 elever att gå på skolan och ca 140 elever på fritids. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla en undervisning som är tillgänglig för alla elever och vi har kommit långt i att systematiskt följa upp och utvärdra vårt arbete. Skolan har en tradition av äventyrs- och utepedagogik och arbetar för att skapa goda förutsättningar för kollegialt lärande och samarbete.

Vi har nära till friluftsliv och natur som vi ofta nyttjar i undervisningen. Vid Tavelbäcksskolan finns även idrottshall, närhet till Storsjöbadet samt skidspår och skridskobana vintertid. Om du tycker om utomhus- och friluftsaktiviteter kan det här vara tjänsten för dig!

 

Arbetsuppgifter
Undervisning i fritidshemmet F-3. Fokus kommer framför allt vara undervisning i fritidshemmet tillsammans med behöriga och erfarna kollegor, men det kan också ingå att organisera rastaktiviteter under skoltid.

 

Kvalifikationer
Behörig och legitimerad lärare fritidshem/fritidspedagog. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Nina Wennberg Brandt

063-14 34 54

072-221 81 43

 

 

Sista ansökningsdag

2021-08-10

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 21 juli

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem till Tavelbäcksskolan