Östersunds kommun

Lärare i fritidshem Fagervallsskolan

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Fagervallsskolan är en F-6 skola och fritidshem på "Söder" i Östersund med ca 290 elever i skolan varav ca 200 är inskrivna på fritidshemmet. Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Fritidshemmets 4 avdelningar är organiserade i en fskl-avd, två avdelningar med elever från åk 1-3 samt en avdelning för de äldsta eleverna (4-6). Skolbyggnaden renoverades för några år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö med välutrustade lokaler även för både bild och musik. Skolgården renoverades nyligen med nya lekattraktioner. Vi har även en väl fungerande lånebod och rastaktiviteter under flera tillfällen i veckan. Skolgården är väl tilltagen och ger möjlighet till varierade aktiviteter såväl sommar som vinter.

 

Tillträde 2023-12-01

 

Arbetsuppgifter

Undervisningen i fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen. Fritidshemmet utvecklar dessutom sitt arbete inom språk och kommunikation, skapande och estetiska uttrycksformer, natur och samhälle samt lekar, fysiska aktiviteter och utevistelse som framgår i läroplanens avsnitt. Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss. Du kommer att tjänstgöra i en av fritidshemmets 4 avdelningar och vid eventuell ämnesinrikting svara för undervisning inom detta ämne. Utöver detta kommer du att vara placerad i en av skolans undervisningsgrupper under ordinarie undervisningstid

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem.

Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i profesionella relationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Jan Karlsson

063-14 34 31

nås via Kundcenter

Fackliga representanter

063-14 30 00

 

Sista ansökningsdag

2023-10-01

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 september

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem Fagervallsskolan