Östersunds kommun

Lärare i fritidshem Fagervallskolan

Vi söker en fritidslärare/fritidspedagog på en tillsvidaretjänst hos oss på Fagervallskolan. Tjänsten är på 100 % och tillträde sker 2021-08-16.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Fagervallsskolan är en F-6 skola på "Söder" med ca 285 elever. Vi arbetar i arbetslag och verkar aktivt i ett kollegialt lärande. Skolan har ett väl inarbetat arbetssätt där genrepedagogik följt skolan de senaste fem åren. Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen.

 

Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Skolan har en väl tilltagen skolgård. Skolorganisationen är 2-parallellig årskursorganisation från förskoleklass t o m årskurs 5. I skolan ingår fritidshem för samtliga årskurser. Skolbyggnaden renoverades för något år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö. Skolgården får i detta nu en uppgradering. Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss.

 

 

Arbetsuppgifter

Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen. Fritidshemmet utvecklar dessutom sitt arbete inom språk och kommunikation, skapande och estetiska uttrycksformer, natur och samhälle samt lekar, fysiska aktiviteter och utevistelse som framgår i läroplanens avsnitt.

 

Du kommer att tjänstgöra i en av fritidshemmets tre avdelningar, vid eventuell ämnesinriktning eventuellt nyttja denna i undervisning. Utöver detta kommer du att vara placerad i en av skolans undervisningsgrupper under ordinarie undervisningstid.

 

 

Kvalifikationer

För tjänsten föreskriven utbildning. Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i professionella relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Jan Karlsson

063-14 34 31

 

Sista ansökningsdag

2021-06-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem Fagervallskolan