Östersunds kommun

Lärare i fritidshem åk F-6 Orrvikens skola

Orrvikens skola ligger mitt i byn Orrviken och omfattar förskoleklass, årskurs 1-6 och fritidshem. Med bil tar det cirka 15 minuter att komma till centrala Östersund. Detta är en mycket naturskön del av Jämtland, med utsikt över Storsjön och fjällen. Närheten till naturen öppnar många möjligheter till utomhusaktiviteter och rörelse för barn och personal.

 

Arbetsuppgifter

Fritidspedagogens uppdrag följer läroplanens intentioner och mål för verksamheten. Det innebär ansvar för att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag med fritidspedagoger, förskollärare och resurspedagoger.

 

Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerar en samsyn av överenskommelser, utifrån läroplanen/skollagen och kommunens styrdokument. Du kommer att ha ditt huvudansvar för fritidshemsverksamheten men även arbeta i förskoleklassen och ansvara för t ex idrott eller annat praktiskt- estetiskt ämne.

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs adekvat utbildning, lärare i fritidshem/fritidspedagog/förskollärare och/eller erfarenhet som bedöms lämplig

 

Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta den i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

Rektor     

Ove Schörling         

063-14 33 89          

072-213 62 40

 

Sista ansökningsdag

2020-08-14

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Fritidspedagoger Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem åk F-6 Orrvikens skola