Östersunds kommun

Lärare i fritidshem

Vi söker en lärare i fritidshem till Orrvikens skola. Tjänsten är en tillsvidare på heltid. Start 1 december 2023 eller enligt överenskommelse.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Orrvikens skola ligger mitt i byn Orrviken och omfattar förskoleklass, årskurs 1-6, fritidshem och fritidsklubb. Med bil tar det cirka 15 minuter att komma till centrala Östersund. Detta är en mycket naturskön del av Jämtland, med utsikt över Storsjön och fjällen. Närheten till naturen öppnar många möjligheter till utomhusaktiviteter och rörelse för barn och personal. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med läroplanen som grund.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta på fritidshem/fritidsklubb från december 2023. I uppdraget kan du även finnas med i skolans verksamhet på lektioner, raster och måltider.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för fritidshem alternativt fritidspedagog. Det är viktigt för oss att du är en trygg person och är god pedagog som tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Ove Schörling

063-14 33 89

072-213 62 40

 

Sista ansökningsdag

2023-11-30

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 november

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem