Östersunds kommun

Lärare förskoleklass upp tom åk 3 Fagervallsskolan

Hej Lärare!

Vi behöver dig till lågstadiet kommande läsår. En av våra nuvarande lärare kliver på en karriärstjänst på annan skola till hösten så nu behöver vi dig! Du kliver in i en välfungerande organisation med en rutinerad lärarkollega i parallellklass. Du finns i ett arbetslag bestående av årskurs F - 3 där varje årskurs är tvåparallell. Ni har förutom skolans ordinarie pedagogiska konferenser även en del egen planeringstid i arbetslaget för kollegialt stöd.

 

Fagervallsskolan är en F-6 skola på "Söder" med ca 290 elever. Vi arbetar i arbetslag och verkar aktivt i ett kollegialt lärande. Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen.

Skolan har ett väl inarbetat arbetssätt där genrepedagogik följt skolan de senaste sju åren.

 

Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Skolan har en väl tilltagen och nyutrustad skolgård. I skolan finns fritidshem för alla skolans årskurser.

 

Skolbyggnaden renoverades för något år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö.

Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer tjänstgöra i en förskoleklass som du beräknas följa t o m åk 3. Du kommer att ha en erfaren kollega i årskursparallellen. Du ingår i en organisation där vi bedriver olika former av kollegialt lärande i ett systematiskt kvalitetsarbete.

 

Kvalifikationer

För tjänsten föreskriven utbildning.

Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i proffesionella relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Jan Karlsson

063-14 34 31

facklig representant Sveriges lärare

Nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2023-06-11

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare förskoleklass upp tom åk 3 Fagervallsskolan