Östersunds kommun

Lärare F-3 eller 4-6 Häggenås skola

Tillsvidareanställning 100 % fr.o.m. 2019-08-14 eller enligt överenskommelse

 

Häggenås skola är en liten skola med cirka 100 elever med tillhörande fritidshem, cirka 3 mil norr om Östersund. Skolan ligger fint beläget i direkt anslutning till skog och natur. Den fantastiska utemiljön nyttjar vi aktivt i lärandet, både i skolan och på fritidshemmet.

 

Du kommer till en skola med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi trivs tillsammans och hoppas att just Du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper och ditt engagemang.

 

I Lits skolområde kan det vara aktuellt med glesbygdstillägg.

 


Arbetsuppgifter

Undervisning och klasslärare i åk 3 det kommande läsåret. Vi söker dig som kan engagera och leda i positiv anda och har elevernas bästa i fokus. Du räds inte utmaningar och du bidrar med gott samarbete.

 


Kvalifikationer

Utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 alt. 4-6. Annan utbildning/erfarenhet kan vara av intresse. Du är förtrogen med skolans styrdokument och omsätter dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Nina Wennberg Brandt rektor 063-14 34 38 eller 072-221 81 43

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 


Sista ansökningsdag

2019-06-23 - välkommen med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 eller 4-6 Häggenås skola