Östersunds kommun

Lärare årskurs 4-6 Ängsmogården

Tillsvidareanställning på heltid 100 %

Tillträde augusti 2023

 

Ängsmogården ligger cirka 8 kilometer sydost om Östersunds centrum och har cirka 170 elever i årskurserna f-6. Skolverksamheten ligger alldeles i närheten av ett frilufts- och skogsområde vilket gör att det är lätt att ge sig ut på utflykter med elever. På vintern finns både skridskoplan och skidspår runt knuten. På sommaren förvandlas skridskoplanen till fotbollsplan. I anslutning till klassrummen finns flera grupprum vilket ger möjlighet till olika lärmiljöer för eleverna.

 

Vi söker en kollega som är trygg och säker i sin roll och uppdrag och som vill vara med och utveckla skolan. Vi önskar att du är en tydlig ledare som skapar struktur, trygghet, ordning, förståelse, sammanhang och helhet. Du har höga målsättningar på dig själv och på din omgivning.

 

Arbetsuppgifter

Klasslärarskap. Du ingår i ett arbetslag med lärare från f-6. Förutom samarbete med lärare, samverkar du även med skolans fritidspedagoger och övrig personal.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Som lärare har du ett genuint intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Som person är du en stabil, trygg person med god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har god vana att arbeta med digitala verktyg.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför ett eventuellt anställningserbjudande kommer du att behöva uppvisa utdrag ur brottsregistret. Ett sådant begär du hos Polisen.

 

Kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via skolans expedition, 063-14 47 70

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Maria Emanuelsson

063-14 44 55

 

Sista ansökningsdag

2023-04-09

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare årskurs 4-6 Ängsmogården