Östersunds kommun

Lågstadielärare Norra skolan

En, eventuellt två tjänster. Tillsvidare, heltid. Tillträde 2022-08-16

 

Norra skolan, F-klass-åk 3 samt fritidshem, är belägen i centrala Östersund. På skolan finns ca 220 elever och 30 personal. Vi erbjuder elever en utbildning av bästa kvalité, utifrån ett kontinuerligt systematiskt kvalitetsarbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Uppdraget för lågstadielärararen är i huvudsak undervisning i enlighet med läroplanens intentioner. Det innebär ansvar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i samtliga teoretiska ämnen. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare, lärare i fritidshem samt resurspersonal. Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerat en samsyn utifrån målsättningen att skolan ska vara tillgänglig för alla elever.

 

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du är behörig lärare att undervisa i förskoleklass-åk 3

Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Lena Medin

070-2891729

 

facklig representant

Anna-Christina Wärme Hansson

 

facklig representant Kommunal

Carina Andersson

 

Sista ansökningsdag

2022-05-20

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lågstadielärare Norra skolan