Östersunds kommun

Kundtjänstpersonal till Internservice

4 tjänster, tillsvidare

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är nämligen alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra tjänster och hos oss har du möjligheter att som individ påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och vara med och bidra till ett bättre Östersund. Vi är engagerade och visar omtanke för varandra och dem vi är till för.

 

Arbetsuppgifter

Medborgarservice är en del av Kommunledningsförvaltningen och består av Kundcenter och Internservice.

Internservice verksamhetsidé är att serva kommunens verksamheter och medarbetare med intern service vad gäller bl a nycklar, sammanträdesrum, post och kopiering

Kundcenters verksamhetsidé är att göra det enklare för medborgarna att komma i kontakt med kommunen för att få svar på sina frågor eller lämna synpunkter.

Enheten har totalt 25 medarbetare.

 

Ditt uppdrag

Under senhösten 2023 kommer en stor del av kommunens administrativa enheter att flytta tillbaka till Rådhuset (Rådhusgatan 21). I samband med flytten kommer vi att utöka vår interna service och öppna en intern supportverksamhet dit kommunens medarbetare, under arbetstid, kan vända sig med sina frågor.

 

Arbetet innebär att du besvarar frågor och hjälper kommunens medarbetare via telefon, vid besök eller genom vårt ärendehanteringssystem.

Du kommer även att administrera utgivning av tjänstekort till alla medarbetare.

I rollen ingår dessutom att, tillsammans med dina kollegor, bemanna vår interna reception.

 

Då vårt mål är digitalt först så ska du alltid guida medarbetarna till att själva lösa sina ärenden genom vår självserviceportal eller hitta informationen på vårt intranät. I arbetsuppgifterna ingår också att aktivt utveckla vår verksamhet till förbättrad självhjälp.

 

Kvalifikationer

Det är meriterande om du på något sätt har jobbat med kundtjänstarbete via telefon. Med det menar vi att du pratat i telefon med kunder eller medborgare huvuddelen av din arbetsdag. Beskriv detta noggrant i ditt personliga brev.

 

Du är självklart proffs på bemötande, älskar att hjälpa till och ge service och sätter alltid kunden eller medborgaren i centrum.

Du har lätt att samarbeta med olika typer av människor - även de som inte riktigt beter sig som du själv gör.

Du trivs i en organisation där du nästan aldrig på förhand kan planera din dag, utan där förändringar, flexibilitet och utveckling tillhör vardagen.

 

Du har erfarenhet, intresse och fallenhet för att arbeta i olika it-system och du kan arbeta med dator och telefon samtidigt. Du har erfarenhet av informationssökning på internet och kan hantera sociala medier.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Samiska i tal och skrift är meriterande.

 

Du har en personlig mognad och en positiv attityd. Du får höra från din omgivning att du ger energi och sprider glädje. Du uttrycker dig tydligt och gillar att själv ta tag i och lösa olika problem när de dyker upp.

 

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Upplysningar

 

teamchef

Mia Ludvigsson

070-191 7218

facklig representant Vision

Robert Engman

070-348 58 54

 

Sista ansökningsdag

2023-06-11

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Kundservice Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kundtjänstpersonal till Internservice