Östersunds kommun

Kock till Lövsta förskola 100%

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Vi söker dig som vill vara med att arbeta mot vår verksamhetsidé att Måltidsservice ska bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltider för våra gäster.

 

Måltidsservice är en sektor i Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch, mellanmål till förskolor och skolor samt lunch, middag, till äldre som bor hemma på servicehus och på särskilt boende. I sektorn ingår 48 tillagningskök, 10 mottagningskök och 26 serveringskök som är indelade i 7 områden. Hos oss möter du kockar och biträden som tillagar ca 11 000 måltider per dag. Enheten Förskolor Norra består av 22 kockar och biträden fördelat på 15 kök.

 

Arbetsuppgifter

På Lövsta förskola serverar man och äter mat i matsal och skickar mat till avdelningar. Mat skickas med transport till en närliggande förskola också. Det tillagas och serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 80-100 barn samt pedagoger. Du kommer att jobba tillsammans med 1 annan kock och 1 ekonomibiträde. Arbetstiderna är från kl. 7:00 till 15:30 måndag till fredag. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. tillagning, beställning, servering och service.

 

Kvalifikationer

- Kockutbildning och erfarenhet från kockyrket 3 år.

- Goda kunskaper i livsmedelshygien. Utbildning i HACCP är meriterande.

- Erfarenhet av liknande arbete och vana att jobba självständigt är meriterande.

- Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, service, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.

- Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta kan bli aktuellt vid eventuell intervju.

 

Upplysningar

Kökschef 

Eva Nilsson             

073-275 10 31        

 

Facklig representant

Kommunal Kundcenter             

063-14 30 00          

 

Sista ansökningsdag

2020-08-31

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 juli

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kock till Lövsta förskola 100%