Östersunds kommun

Idrottslärare åk 1-6 Norra skolan

Idrottslärare åk 1-6 70 % Vikariat under vårterminen 2021.

 

Norra skolan, F-klass-åk 6, fritidshem och fritidsklubb, ligger i centrala Östersund. Skolan har ca 270 elever och 35 personal. Vi erbjuder elever en utbildning av bästa kvalité, utifrån ett kontinuerligt systematiskt kvalitetsarbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Idrottslärarens åk 1-6 uppdrag följer läroplanens intentioner och mål för verksamheten. Det innebär ansvar för att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla undervisningen. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare. Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerar en samsyn av överenskommelser, utifrån läroplanen/skollagen och kommunens styrdokument.

 

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs adekvat utbildning, lärare och/eller erfarenhet som bedöms lämplig

 

Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta den i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Lena Medin

070-2891729

 

facklig representant Lärarförbundet

Anna-Lena Zetterström

 

Sista ansökningsdag

2021-01-27

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Idrottslärare åk 1-6 Norra skolan