Östersunds kommun

Fritidslärare Odensalaskolan, 8 tjänster

Odensalskolans grundskola är till hösten en F-9 skola med cirka 720 elever och 80 medarbetare. Till hösten finns elever i åk F-9 och anpassad grundskola på plats. Åk F-6 planeras bli tvåparallelig och åk 7-9 fyrparalellig med ca 700 elever i 25 klasser, samt fritidshem.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshemmet/fritidspedagog ansvarar du för verksamheten på fritidshemmet genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du genomför värdegrundsarbete, rastaktiviteter, aktiviteter inom skapande, rörelse, konflikthantering, lek och social gemenskap. Heltidstjänst där du kommer att ingå i ett team fritidslärare på något av våra fritidshem. Del av tjänsten kommer du ha arbetsuppgifter inom skolans verksamhet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidslärare alternativt fritidspedagog.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Lars-Ivar Hansson

070-2747334

facklig representant Sveriges lärare

Nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2023-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 9 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Odensalaskolan, 8 tjänster