Östersunds kommun

Förskollärare Remonthagen

Vi söker en förskollärare på heltid med start från och med 2021-08-16.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

 

Arbetsuppgifter

Förskolan Remonthagen söker förskollärare till en tillsvidaretjänst.

 

Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övriga ansvarar för att utveckla arbetssätt och metoder i den pedagogiska verksamheten enligt förskolans läroplan. Du förväntas arbeta för förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagoger i hela enheten.

Förhållningssätt och bemötande är viktiga egenskaper och läggs stor vikt vid. Du är kreativ, professionell och har förmåga att inspirera barnen till lek och lärande.

 

Prioriterat utvecklingsområde för hela kommunens förskolor är att utveckla leken till en framgångsfaktor för lärande och sker genom fortbildning inom varje enhet med stöd av förvaltningens specialpedagoger där du förväntas aktivt delta och driva utvecklingsarbetet framåt.

 

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete! Därför kan du som medarbetare i Östersunds kommun förvänta dig en mängd förmåner, allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning, rabatter i butiker och fortbildning. Så välj en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad förskollärare med legitimation.

 

Meriterande: erfarenhet, förtrogenhet med styrdokument, TAKK-utbildning, kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg samt registerutdrag behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor/förskolechef

Mari Gidlund

073-275 10 35

 

Sista ansökningsdag

2021-06-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare Remonthagen