Östersunds kommun

Förskollärare och barnskötare till förskolan Mosippan

Vi söker ett visst antal tjänster där både tillsvidaretjänst samt vikariat är aktuellt.

 

Förskolan Mosippan ligger fint beläget i stadsdelen Körfältet och är omringad av mycket skog och natur. Förskolan består av 6 avdelningar och har som vision att barnen ska känna;

 

Jag vill, Jag vågar, Jag kan

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i arbetslag och tillsammans med övriga pedagoger ansvarar du för den pedagogiska verksamheten. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande verksamhet för barnen enligt reviderad Lpfö -98. Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina kollegor där ditt förhållningssätt och bemötande är viktiga verktyg.

 

Vara medforskare och inspirera barnen i deras vardag. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn och föräldrar. Vi strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

Kvalifikationer

Du är förskollärare med lärarlegitimation eller utbildad banskötare med yrkesutgång barnskötare och har en god kunskap om förskolans styrdokument. Är kreativ och medforskande som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen.

Du är bra på att dokumentera, analysera och följa upp och bidrar till arbetslagets och förskolans utveckling. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Du vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Nadia Gustavsson förskolechef 063-14 40 29

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-28

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare och barnskötare till förskolan Mosippan