Östersunds kommun

Förskollärare

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Nu söker vi förskollärare på heltid. Tjänsten är en tillsvidarenanställning med start från och med januari 2023 eller efter överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Förskolorna i Odensala söker förskollärare till tillsvidaretjänster och vikariat.

 

Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övriga ansvarar för att utveckla arbetssätt och metoder i den pedagogiska verksamheten enligt förskolans läroplan. Du förväntas arbeta för förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagoger i hela enheten. Förhållningssätt och bemötande är viktiga egenskaper och läggs stor vikt vid. Du är kreativ, professionell och har förmåga att inspirera barnen till lek och lärande.

 

Prioriterat utvecklingsområde för hela kommunens förskolor är att utveckla leken till en framgångsfaktor för lärande och sker genom fortbildning inom varje enhet med stöd av förvaltningens specialpedagoger där du förväntas aktivt delta och driva utvecklingsarbetet framåt.

 

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad förskollärare med legitimation.

 

Meriterande: erfarenhet, förtrogenhet med styrdokument, TAKK-utbildning, kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

 

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete! Därför kan du som medarbetare i Östersunds kommun förvänta dig en mängd förmåner, allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning, rabatter i butiker och fortbildning. Så välj en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg samt registerutdrag behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Åsa Petersson

063-14 39 53

rektor

Jenny Häggbom

063-14 45 99

facklig representant Lärarförbundet

Marie-Louise Johansson

073-271 19 18

facklig representant

Lena Eriksson

073-275 50 92

 

Sista ansökningsdag

2022-12-02

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 november

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare