Skanska

Maskinförare Skanska Industrial Solutions Mobilkross - Halmstad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och vår losshållningsavdelning bryter berg säkert och effektivt.

 

Nu söker vi en krossmaskinist/hjullastarförare till vårt gäng på den mobila krossen i Halland!

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förflyttning av bergmaterial, utlastning av krossmaterial samt krossning och sortering.

 

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

• genomföra enklare reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både haveri och planerad service

• regelbundet kontrollera materialets kvalitét

• upprätthålla bra kontakt med uppdragsgivare och medarbetare

• aktivt och engagerat delta i vårt kontinuerliga förbättringsarbete.

 

Du kommer tillhöra ett litet arbetslag där det finns stora möjligheter till utveckling och flexibilitet.

Det förkommer resor i tjänsten då krossen kommer att förflyttas på Västkusten från Norra Skåne upp till Varberg, att ligga bort eller att pendla är inga hinder för dig.

 

 

Du är självständig, lösningsorienterad och ansvarstagande!

Du som passar hos oss är engagerad, stresstålig och har lätt för att kommunicera med andra. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och det är naturligt för dig att alltid vilja hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll.

 

Att arbeta självständigt är något du trivs med och är van vid, men du har också en flexibilitet som gör det lätt för dig att samarbeta med andra och du tycker om att vara en del av ett sammanhang.

 

Annat av vikt i rollen:

• B-körkort och förarbevis för hjullastare samt erfarenhet av hjullastarkörning är ett krav

• erfarenhet från krossverksamhet samt C-körkort är meriterande

• kunskap om mekanik, svets samt el är en fördel i rollen.

 

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista chansen att ansöka är 24 maj. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thore Eriksson på telefonnummer: 010-448 47 98 alternativt via e-post: thore.eriksson@skanska.se

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare Skanska Industrial Solutions Mobilkross - Halmstad