Östersunds kommun

Föreståndare Fritidsklubb

Tillsvidare alt. Vikariat 80%-100% med tillträde 2019-01-01.

 

Vi söker dig som vill arbeta för en skola i tiden med sikte på framtiden. Värdegrundsarbetet och den sociala gemenskapen är högt prioriterat på Lillsjöskolan likväl som att jobba med estetiska uttrycksformer för att eleverna ska få möjlighet att bli kreativa och utveckla sin lust att lära.

 

Eleverna har tillgång till en fantastisk utemiljö intill skolan. Lillsjöskolan har årskurs F-5, ca 270 elever.

 

Arbetsuppgifter

Huvudsaklig arbetsuppgift är att arbeta som föreståndare för den öppna fritidsverksamheten för åk 4-6, populärt kallad ”klubb”. Du planerar och genomför verksamheten med en person till, mellan 14.00 – 17.00.

 

Övrig tid arbetar du som resurs främst i arbetslaget åk 4-5 på Lillsjöskolan.

 

Kvalifikationer

Meriterande med behörighetsgivande utbildning för fritidshemmet eller fritidsledare men detta kan även vägas upp av mångårig pedagogisk erfarenhet inom främst skolan.

I din yrkesutövning behöver du vara ansvarstagande, flexibel och engagerad. Vi tror att du är hängiven uppdraget att arbeta med barn. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du är ödmjuk inför de situationer du möter. Du har god förmåga att planera din verksamhet tillsammans med andra och att ta egna initiativ samt har en god kommunikativ förmåga.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mikael From rektor 073-2732481
Catarina Starkman facklig representant Lärarförbundet 
Hans Svedholm facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-11-21

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 november . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Föreståndare Fritidsklubb