Östersunds kommun

Elevassistent

Lugnviksskolans grundsärskola åk 6-9 söker en eller två nya medarbetare. Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid till och med 31/3 2022 med eventuell förlängning som längst till 17/6 2022. Tillträde snarast.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Lugnviksskolans grundsärskola åk 6-9 finns på Stadionvägen 4 detta läsår, i tillfälliga lokaler i väntan på att ny skola ska vara färdigbyggd inför nästa läsår.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som elevassistent innebär att delta dels som stöd för eleverna under skoltid tillsammans med lärare, fritidspedagoger/-ledare, elevassistenter som klassresurser i undervisningssituationer. Det bedrivs även så kallad klubbverksamhet för elever som beviljats insatsen korttidstillsyn för barn över 12 år i anslutning till skoldagen (före- och efter) samt under lov, enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.)

 

 

Kvalifikationer

Elevassistent eller utbildning som bedöms likvärdig. Meriterande är erfarenhet av att arbetat med barn/ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Marjut Svanström

063-14 39 57

076-1384142

 

facklig representant Kommunal

Marie-Louise Bylund

073-068 63 65

 

facklig representant Lärarförbundet

Monic Mohlin

073-068 64 05

 

Sista ansökningsdag

2021-10-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elevassistent