Östersunds kommun

Drifttekniker till Vattenverken och Avloppsreningsverken

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap ingår i tjänsten.

 

Sektor Avfall VA driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar. Enheten Dricksvatten och Automation omfattar 6 vattenverk, ett tjugotal tryckstegringar och reservoarer. Enheten Avfall & Avloppsanläggningar omfattar 8 reningsverk och ca 40 pumpstationer.

 

Sektorn är i ett expansivt skede och behöver utöka sin driftorganisation. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom organisationen. Ett flertal av våra vattenverk och avloppsreningsverk ska byggas om, så vi behöver nu utöka vår bemanning på båda enheterna och söker därför drifttekniker.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter Vattenverken

Som drifttekniker på vattenverken medverkar du i arbetet med drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

 

Arbetsuppgifter Avloppsreningsverken

Som drifttekniker på avloppsanläggningar medverkar du i arbetet med drift och underhåll av avloppsreningsverk, pumpstationer och vår fordonsgasanläggning.

Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

 

Kvalifikationer

Du har driftteknikerutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening eller avloppsrening, el, automation, livsmedel, underhållsarbete från processindustri eller miljöarbete är meriterande.

Du är en person med god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten.

 

B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Anställningen är placerad i säkerhetsklass. Det betyder att innan du anställs vid Östersunds kommun kommer säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Sista ansökningsdag är 2023-02-28, men din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer och eventuell rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Christian Thorgerzon

070-363 84 49

arbetsledare

Emil Andersson (Avloppsreningsverken)

070-394 67 90

kontaktperson

Rickard Ulfsparre (Avloppsreningsverken)

073-275 32 82

enhetschef

Johan Franzon

063-14 33 18

arbetsledare

Anders Lögdberg (Vattenverken)

070-349 53 03

facklig representant Vision

Cristian Forslund (Vattenverken)

076-136 54 13

 

Sista ansökningsdag

2023-02-28

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Drifttekniker till Vattenverken och Avloppsreningsverken