Östersunds kommun

Drifttekniker till sektor Fastighet

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning. Beredskap ingår i tjänsten.

 

Vi behöver förstärka vår organisation med en Drifttekniker. Du kommer att ingå i enheten Fastighetsteknik som är en av tre enheter inom Teknisk förvaltnings sektor Fastighet. Vi är ca 60 anställda och ansvarar för merparten av kommunens fastigheter (ca 400 000 m2). Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar som utvecklar din kompetens inom många olika områden. Vi har ambitionen att vara en god och intressant arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker kommer du ingå en grupp bestående av en samordnare och nio tekniker, och tillsammans med dem ansvara för driftområdets dagliga drift och skötsel. Som huvudsaklig uppgift kommer du praktiskt att ansvara för våra byggnaders installationer och utföra funktionskontroller, skötsel, felsökning, reparationer och energioptimering av VVS-installationer med kringutrustning, SÖ-anläggningar, fastbränsle,- VP- och oljeeldningsanläggningar, storkök, hissar och kylsystem samt passage- brand och inbrottsanläggningar.

 

Du kommer även att vara involverad i att ta fram energibesparingsförslag och är ett stöd till vår övriga personal och hyresgäster i driftfrågor. Tillsammans med dina kollegor på enheten utför du fastighetsförvaltning inom enhetens ansvarsområde. Du är en viktig kugge i att uppnå kommunens miljömål och genom att medverka i att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en energisnål förvaltning, för att möta framtidens tuffa energi besparingskrav.

 

 

Kvalifikationer

Universitet-, högskola-, KY-utbildning som drifttekniker eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har kunskaper i fastighetsdrift, energianvändning i byggnader och installationsteknik. Du har även praktisk erfarenhet inom t.ex. styr- och reglerteknik, VVS-installationer, värme- och kylproduktion.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Elbehörighet samt pannoperatörscertifiering kat 2 är meriterande. B körkort erfordras.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Laila Brakke

076-023 05 78

 

facklig representant Vision

Lennart Gustafsson

063-14 30 00

 

facklig representant Sveriges Ingenjörer

Gunnar Hemå

063-14 30 00

 

Sista ansökningsdag

2020-09-27

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Drifttekniker till sektor Fastighet