Östersunds kommun

Drifttekniker till enheten Avfall avloppsanläggningar

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Avfall Avloppsanläggningar är en enhet inom teknisk förvaltning som driver och utvecklar Östersunds kommuns avfalls och avloppsanläggningar. Enheten omfattar 8 avloppsreningsverk, ett 40-tal pumpstationer, en uppgraderingsanläggning för fordonsgas och en avfallsanläggning.

 

Enheten är i ett expansivt skede och behöver utöka driftorganisationen. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom hela vår organisationen och vi behöver nu utöka vår bemanning och söker därför en drifttekniker.

 


Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på avloppsanläggningar medverkar du i arbetet med drift och underhåll av avloppsreningsverk, pumpstationer och vår fordonsgasanläggning. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

 

Beredskap ingår i tjänsten, i nuläget var 9:e vecka.

 


Kvalifikationer

Du har driftteknikerutbildning eller annan högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening, processindustri, el och automation är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbets- och initiativförmåga samt förmåga till självständigt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. B-körkort erfordras.

 

Då befattningen är säkerhetsklassad krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Claes Jakobsson, enhetschef 063-14 33 19

Rickard Ulfsparre, processingenjör 073-275 32 82

 

Fackliga representanter nås via ovan angiven chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-01-31. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Drifttekniker till enheten Avfall avloppsanläggningar