Östersunds kommun

Bygglovsarkitekt/ Byggnadsinspektör

Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

 

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred kompetens inom samhällsbyggnadsområdet med ca 75 medarbetare fördelade på tre avdelningar: Plan och Bygg, Miljö och Hälsa samt Kart och Lantmäteri. Inom plan- och byggavdelningen arbetar 23 personer med kommunens fysiska planering, bygglov och tillsyn.

 

 

Arbetsuppgifter

Du blir en del av byggruppen som är delaktig i kommunens bebyggelseutveckling och ansvarar för bygglov, rådgivning och tillsyn inom byggverksamheten i kommunen.

 

Du kommer arbeta självständigt med att handlägga bygglov, anmälningsärenden, förhandsbesked, strandskyddsdispenser, tillsynsärenden mm. Du ska också ge råd och upplysningar om byggande, både internt inom kommunen och till allmänhet och företag.

 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad byggnadsingenjör, civilingenjör, arkitekt eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper om och dokumenterad erfarenhet av plan- och bygglagen.

 

Erfarenhet av att arbeta som byggnadsinspektör, praktisk byggerfarenhet och husprojektering är meriterande, liksom kunskaper inom VVS-området. Vi värdesätter din förmåga att ta eget ansvar och initiativ, att du är noggrann och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Eftersom vi har många kontakter med såväl erfarna som ovana byggare, är det viktigt att du är pedagogisk, serviceinriktad och tycker om att kommunicera med andra.

 

Arbetsplats- och tillsynsbesök kräver att du har B-körkort.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid en eventuell intervju. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Upplysningar

stadsarkitekt

Maria Boberg

063-14 37 66

 

facklig representant Sveriges Arkitekter

Sara Andersson

063-14 38 89

 

facklig representant Sveriges Ingenjörer

Anton Pålstam

063-14 47 07

 

Sista ansökningsdag

2020-12-20

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 19 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Bygglovsarkitekt/ Byggnadsinspektör