Östersunds kommun

Barnskötare till Skogsgläntan, Solbacken, Treälven, Bringåsen, Lillsjöhögen

Barnskötare 50-100%, visstidsanställningar och tillsvidareanställning. Tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger planerar och genomför den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18. Du kommer arbeta i en åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-5 år. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området.

 

Vi arbetar i inspirerande lärmiljöer med naturen runt knuten. Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

På alla våra förskolor arbetar vi med kommunens ledord rolig, trygg, lärorik & likvärdig.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare.

 

Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Intervjuer sker löpande

 

Upplysningar

 

rektor

Emelie Edberg

063-14 43 45

biträdande rektor

Katarina Nordenberg

0761092354

0761092354

rektor

Katarina Karlsson

063-144025

facklig representant

Elisabet Nathanaelsson

070-618 48 45

facklig representant

Ingrid Tellström

072-242 61 71

facklig representant

Berit Olofsson

076-115 00 86

 

Sista ansökningsdag

2023-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 mars

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till Skogsgläntan, Solbacken, Treälven, Bringåsen, Lillsjöhögen