Östersunds kommun

Barnskötare till Önegårdens förskola

Vikariat 80%-100 % med tillträde oktober 2020 eller enligt överenskommelse.

 

Förskolan i Östersunds kommun ska ge barnen förutsättningar att lyckas genom att erbjuda dem en rolig, trygg, lärorik och likvärdig utbildning.

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska verksamheten i en åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-5.

 

Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande verksamhet för barnen enligt reviderad Lpfö -18.

 

Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina kollegor där ditt förhållningssätt och bemötande är viktiga instrument. Vara medforskare och inspirera barnen i deras vardag. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn och föräldrar. Vi strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten i en åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-5.

 

 

Kvalifikationer

Du är en barnskötare med godkänd barnskötarutbildning. Du har god kunskap om förskolans styrdokument samt intresse för barn och deras utveckling. Din barnsyn stämmer överens med läroplanens värdegrundsintentioner. Du är bra på att dokumentera, analysera och följa upp och bidrar till förskolans och arbetslagets utveckling.

 

Som person önskar vi att du är:

-förtroendeingivande och stabil

-bra i ditt bemötande

-kreativ och flexibel

-nyfiken och positiv

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg och referenser behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Stina Mårtensson

 

072-4549464

facklig representant Kommunal

Sektion Östersund

010-4429752

 

Sista ansökningsdag

2020-09-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till Önegårdens förskola