Östersunds kommun

Arbete i barngrupp till Ob-omsorgen Nattis vid Östersunds kommun

Timvikarier sökes till Ob-omsorgen Nattis vid Östersunds kommun.

Avlöningsform är timlön.

 

Ob-omsorgen Nattis erbjuder barnomsorg för barn vars vårdnadshavare arbetar obekväma arbetstider (kvällar, nätter och helger/helgdagar). Ob-omsorgen Nattis har en egen avdelning på förskolan Remonthagen och erbjuder placering för barn i åldrarna 1-12 år. Verksamheten erbjuder både utom- och inomhusaktiviteter samt tid för återhämtning och vila för barnen.

 

Eftersom behov av omsorg på obekväm tid är olika för olika familjer/barn innebär det att barngruppen ser väldigt olika ut inför varje tillfälle barnen är på Nattis, därför ställs stora krav på dig som arbetar hos oss vad gäller bemötande, omtanke och samarbete med både personal och vårdnadshavare.

 

Ett gott bemötande, flexibilitet, omtanke och omsorg om barnen är de absolut viktigast egenskaperna hos dig som jobbar här!

 

Just nu söker vi dig som vill och kan jobba under främst helger (dagtid) och som med kort varsel kan rycka in vid behov vid exempelvis sjukfrånvaro. Det kan även hända att du ombeds arbeta vardagskvällar/nätter.

 

Arbetsuppgifter

Du ska finnas tillgänglig för barnen i den dagliga verksamheten vilket innebär att du ska finnas som stöd och som en trygg förebild under aktiviteter både inomhus och utomhus, måltider, vila, läggning inför natten, omsorg under hela dagen, möte med vårdnadshavare vid lämning och hämtning. Måltider förbereds av personalen och så även att ta reda på disk osv. efter måltid.

 

God förmåga att samarbeta med kollegor är av yttersta vikt då du kommer arbeta tillsammans med olika personer.

 

Kvalifikationer

Erfarenhet av att ha arbetat med barn på exempelvis förskola och/eller fritidshem samt barnskötarutbildning är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Utdrag från belastningsregister krävs. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor/förskolechef

Mari Gidlund

073-275 10 35

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2024-03-31

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Arbete i barngrupp till Ob-omsorgen Nattis vid Östersunds kommun