Östersunds kommun

Är du en driven, problemlösande och trygg processutvecklare? Titta hit!

Är du en driven, problemlösande och trygg processutvecklare? Titta hit!

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersunds kommun söker nu en driven, problemlösande och trygg processutvecklare som är van att arbeta i ett högt tempo och att leverera enligt plan. Inom Kommunledningsförvaltningen arbetar vi på uppdrag från Kommunstyrelsen med bland annat frågor som rör hela kommunens utveckling, stöd till den långsiktiga planeringen av kommunen samt ansvar för den ekonomiska ställningen. Område Strategi och styrning (där tjänsten är organiserad) arbetar med att utveckla kommunens styrning- och ledningsprocesser så att kommunens kärnverksamheter kan få bästa möjliga stöd och förutsättningar för att lägga fokus på medborgarnytta. Området tar fram enkla och ändamålsenliga modeller och effektiva arbetssätt, visar väg och skapar försättningar samt följer upp att dessa är begripliga, används och förbättras.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som processutvecklare bidrar du till att skapa ordning och reda och bra klimat för samarbete mellan olika funktioner/verksamheter genom att bland annat kartlägga befintliga processer men också vidareutveckla processer för att skapa ännu bättre verksamhet samt att ta fram och genomföra utbildningsinsatser kopplat till kommunens processledningsmodell. Rollen innehåller ett ansvar att säkerställa att kommunens processer är effektiva och ändamålsenliga. Rollen innefattar även förvaltning och vidareutveckling av kommunens processledningsmodell. Även övriga arbetsuppgifter kopplat till områdets uppdrag kan förekomma.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som processutvecklare söker Östersunds kommun dig som har ett starkt driv samt är mål- och resultatfokuserad. Du är strukturerad och gillar att driva förändringsarbete och känner dig trygg i en konsultativ roll. Du behöver vara duktig på att prioritera samt ha lätt för att arbeta med olika typer av kompetenser och människor. Östersunds kommun ser struktur som en självklarhet och det är viktigt att du gillar och drivs av utmaningar.

 

Vidare har du akademisk examen och gärna erfarenhet av att arbeta med processutveckling, därtill är det meriterande om du har jobbat i en politiskt styrd organisation. Kommunen har sedan 2020 en ny styrmodell som bygger på kommunens processer som ligger till grund för hur processarbetet ska bedrivas. Du kommer att arbeta i en verksamhet med hög kompetens och ett snabbt arbetstempo.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver du inte skicka med, detta visar du upp vid eventuell intervju.

 

Upplysningar

 

områdeschef

Maria Werner Gabrielsson

073-274 89 85

 

Sista ansökningsdag

2022-08-14

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 30 minuter . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Är du en driven, problemlösande och trygg processutvecklare? Titta hit!