Östersunds kommun

Administratör/Tekniker till Teknik & Service

Vi söker en ny medarbetare till Teknik och service eftersom en av våra medarbetare har valt att flytta från Östersund.


Teknik och Service är en enhet inom Vård- och omsorgsförvaltningen som hanterar och installerar all teknik hos våra medborgare som har behov av olika lösningar.
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse.


Arbetsuppgifter
Administration i våra förekommande verksamhetssystem, varav Procapita, Lifecare, Phoniro care, och Office 365 är några av systemen.                                                                                                   Programmering och installation av olika trygghetslarm samt digital nyckelhantering. Arbetet innebär även programmering, support och implementering av andra tekniska lösningar för digitalt arbetssätt.                                                                                                                    Bilkörning ingår i arbetet eftersom vi arbetar över hela kommunen.                                     

Arbetet innebär många kontakter med medarbetare, medborgare, anhöriga, andra kommuner, leverantörer och företag.

 

Kvalifikationer
Du har utbildning från minst gymnasienivå.
Det är meriterande om du har mångårig erfarenhet av arbete med människor och service.
Det viktigaste är ett gott bemötande, både internt och externt. 
Du som söker har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du bör ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha förmåga att ta ansvar och ta egna initiativ och vara positiv till kreativa utmaningar. Vi arbetar mycket med digitalisering och ser att du har mångårig datavana och ett stort intresse för teknik och digitalisering. Körkort krävs för bilkörning i tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt intresse och engagemang för att arbeta i vårt team och med de personer vi möter.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Åsa Trolle enhetschef 063-14 35 91

Britta larm, Facklig representant Vision 063- 14 35 08

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Administratör/Tekniker till Teknik & Service