Östersunds kommun

Administrativ samordnare

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Teknisk förvaltning, sektor GataFritid arbetar ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla kommunens allmänna platsmark som gator, parker och torg samt att företräda kommunen som väghållare. Inom sektorns område finns bland annat ansvaret för kommunens vägbelysning, trafiksäkerhetsarbete, den kommunala parkeringsövervakningen och beställning av särskild kollektivtrafik.

 

Sektorn ansvarar även för drift och underhåll av kommunens idrottsplatser, idrottshallar, simhallar, motionsspår, och friluftsområden, äventyrsbadet Storsjöbadet. Äger och driver Östersunds camping. Alla är välbesökta anläggningar som är viktiga tillväxtfaktorer för Östersunds kommun.

 

Tjänsten som samordnare tillhör staben för GataFritid och är en viktig kugge. Du ska arbeta på uppdrag av sektorchefen, har förståelse för verksamheten och arbetar självständigt utifrån verksamhetens uppdrag, krav och behov.

 

 

Arbetsuppgifter

- Professionellt stöd åt sektorchef

- Deltar i sektorns budget, uppföljning och bokslutsarbete

- Ansvara för att koordinera och handlägga ärenden åt nämnden för sektor GataFritid, i uppdraget ingår att bevaka att ärenden kommer upp för beslut, att granska kvalitet, klarspråk och rättssäkerhet i samråd med sektorchef

- Ansvarar för diarieföring, bevakning och övrig samordning av verksamhetens ärenden, bevakning och hantering av sektorns officiella brevlåda

- Organisering och närvaro vid ledningsgruppsmöten, så som utskick av kallelser och sammanställning av material, övriga bokningar och mötesarrangemang.

- Ansvara för protokoll vid ledningsmöten, samverkansmöten och andra sammankomster

- Personaladministration

- Leda och delta i olika projekt både inom sektorn och i förvaltningen

- Ekonomiuppgifter

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har/är:

Förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat.

 

Du är en person som inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du anpassar dig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt, och du ser möjligheter i förändringar.

 

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete, och du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Har goda datorkunskaper.

 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från administrativt arbete.

 

Meriterande med utbildning inom områden som Kommunallagen, förvaltningslagen, offentlighet och sekretess, arkivlagen och ekonomi.

 

I urvalet läggs utöver erfarenhet och utbildning stor vikt vid dina personliga egenskaper som t.ex. inställning, driftighet och övriga personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

sektorchef

Tore Åberg

070-3300750

 

Sista ansökningsdag

2021-05-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 april

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Administrativ samordnare