Jurek

Kommunikatör

Till vår kund söker vi nu en junior kommunikatör med intresse för hållbarhet och kollektivtrafik. Du kommer att arbeta tillsammans med en senior kommunikatör.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Vara webbkreatör med ansvar för löpande uppdatering av hemsidan

• Ansvara för kanaler i sociala medier

• Vara redaktör för publikationsserier

• Vara kommunikationsstöd till forskningsprojekt

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit examen inom medie- och kommunikation som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Som person behöver du vara utåtriktad, initiativrik och bra på att skapa och underhålla kontakter.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start 18/10–2021 och löper till 8/7–2022, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Lund

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör