FRA

Vill du bli vår nästa Lokalvårdare?

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Vi söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel kollega till vårt lokalvårdsteam. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

Som lokalvårdare hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du kommer att tillhöra Servicekontoret vilket omfattas av tre enheter: Internservice, Lokalvård och Restaurang. Kontorets övergripande ansvar är service till hela myndigheten inom en flera olika områden.

Du kommer ingå i ett team med flera lokalvårdare men du ansvarar för ett eget städområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av professionell lokalvård i kontorsmiljöer med närhet till naturen. I rollen ingår även allmän tillsyn av lokaler i samverkan med gruppen vilket innebär arbete utanför ditt tilldelade städområde.


Du kan

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom följande områden:

• Tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård och har därmed stor städvana.
• Rollen kräver att du behärskar svenska såväl i tal som i skrift.
• Grundläggande kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Vi ser det även som meriterande om du har:
• Flerårig arbetslivserfarenhet från lokalvård.
• Genomgått en städutbildning och/eller har utbildning inom golvvård.
• Vana av att arbeta med städmaskiner.

 
Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående, tar initiativ i arbetet och arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. Du tar ansvar och strukturerar själv ditt arbete samt har en god känsla för service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt, har god förståelse för olikheter som kan förekomma i en arbetsgrupp och kan samarbeta med andra på ett bra sätt. Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, energi och engagemang i arbetsgruppen.


Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 850 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 44 82. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2021-10-17
Referensnummer 3741/21.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2021-10-17

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Ekerö

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 september

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Vill du bli vår nästa Lokalvårdare?