FRA

Städledare inom lokalvård

Vill du ha ett flexibelt lokalvårdsarbete med närhet till naturen samtidigt som du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu kvalitetsmedvetna och serviceinriktade städledare till vårt lokalvårdsteam. Är du den vi söker kan vi erbjuda en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som städledare inom lokalvården hör du till en enhet inom avdelningen för Verksamhetsstöd. Rollen har en viktig funktion i verksamheten där vi nu söker 2 stycken städledare som förutom att själv praktiskt arbeta med lokalvård kommer ha ett gemensamt ansvar för att den dagliga driften inom myndighetens lokalvård fungerar som den ska.  

Avdelningen för verksamhetsstöd ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationshantering, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Där kommer du tillhöra Servicekontoret som omfattas av tre enheter: Internservice, lokalvård samt Restaurang- och konferensservice. Kontorets övergripande ansvar är service till hela myndigheten inom flera olika områden. 

I rollen som städledare inom lokalvården är dina huvudsakliga arbetsuppgifter lokalvård i främst kontorsmiljö. Du ansvarar också tillsammans med din närmaste chef för leda och fördela det dagliga arbetet för våra lokalvårdare samt säkerställa att arbetet blir utfört i tid och håller god kvalitet. I rollen ingår bl.a. introduktion, utbildning, uppföljning för dina medarbetare samt en del administrativa uppgifter så som schemaläggning, hantering av rutiner och beställningar av material. Du arbetar operativt och är tillsammans med din kollega synlig och delaktig i den dagliga driften.

Du kan

Vi söker dig som har:
• Flerårig erfarenhet från lokalvårdsyrket
• Tidigare erfarenhet från roll med ledande ansvar
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du även har:
• Städutbildning enligt PRYL (Projekt Yrkesbevis Lokalvårdare), SRY (Servicebranschens Yrkesnämnd) eller likvärdigt
• B-körkort

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en serviceinriktad och relationsskapande person som på ett flexibelt sätt kan ansvara för att den dagliga driften fungerar och bidrar till att enheten når sina uppsatta mål. Du är situationsanpassad där du i din kommunikation har du en förmåga att få med dig dina medarbetare vilket skapar motivation och delaktighet. Du tycker om att samarbeta och är prestigelös, känner stolthet i ditt arbete och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Med en positiv inställning och engagemang så har du förmågan att hitta kreativa och förnuftiga lösningar på utmaningar som uppstår samt strävar alltid efter att leverera ett gott resultat.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större.  På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss.  Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.  

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.  

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Lundqvist på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2024-06-02.
Referensnummer 3437/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2024-06-02

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Städledare inom lokalvård